Sæt turbo på kundens rejse med content marketing

George Stenitzer, som jeg mødte på Content Marketing World 2014, har skrevet et fint lille blog-indlæg, hvori han anviser 5 måder at accelere kundens rejse “from content to cash”. Blog-indlægget kan læses her

Nedenstående infografik opsummerer også fint pointerne.
Infographic-Match-Content-to-the-Buyers-Journey

Læs også McKinseys oprindelige artikel om “Consumer decision Journey” (2009) her.

consumer-journey-1

Selvom McKinsey-artiklen er fra 2009, er modellen fortsat særdeles relevant inden for content marketing. Hvis du skal have buy-in til content marketing hos ledelsen, kan modellen være god at medbringe – sammen med en forklaring om, at content kan medvirke til at trække kunden ind i et loyalitets-loop. Det er jo det, de unge (chefer) vil ha’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *