Henrik Dahls e-bog om valgkamp på sociale medier

Henrik Dahl nåede lige nøjagtig at sætte sidste punktum i e-bogen “En wanna-be-politikers personlige guide til valgkamp på sociale medier”, før valget blev udskrevet, og han derfor fratrådte som kommunikationsrådgiver i Publico Kommunikation for at hellige sig valgkampen.

Dit held er så, at du kan hente en dugfrisk og højaktuel e-bog, der giver et unikt og personligt indblik i, hvordan man kan arbejde med sociale medier i egenskab af folketingskandidat. Den er 24 sider, letlæst og god inspiration, uanset om du stiller op til et poltisk embede, eller du blot ønsker at fremme din virksomheds interesser via sociale medier.

Hent e-bogen her

NB: DER ER FORTSAT LEDIGE PLADSER PÅ PUBLICOS SEMINAR MED HENRIK DAHL OM VALGKAMP PÅ SOCIALE MEDIER. DET ER PÅ ONSDAG, PÅ GODSBANEN I AARHUS.

HD-forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *