Hvad er dit hus værd lige nu?

Hvad er dit hus værd lige nu?
Hvad er din nabos hus værd lige nu?
Hvilke huse i dit drømme-nabolag er til salg lige nu?
Og hvilke huse er måske til salg?

Alle disse spørgsmål kan du nu få besvaret på 10 sekunder på Bolighed.dk, hvor du kan søge iblandt 1,2 mio. danske ejerboliger.

Hvad er Bolighed?
Bolighed er en helt ny boligportal, der gør det let at finde alle oplysninger om din egen og andres ejerboliger. Det vil sige, at du med få klik kan finde alt om din egen, din nabos, din kollegas og din svogers bolig – inklusive et dagsaktuelt bud på dens værdi.

Ved lanceringen indeholder Bolighed data om og værdier på mere end 1,2 millioner ejerboliger. Hver eneste bolig præsenteres i et visuelt BoligCV, hvor alle boligens offentlige data vises sammen med bl.a. en estimeret værdi, en estimeret liggetid og en prisprognose for det kommende år. Som bruger får man dermed et unikt indblik i, hvordan boligmarkedet ser ud. Bolighed viser nemlig alle boliger – ikke kun de 70.000, der er til salg lige nu.

nabolag

Et socialt medie for alle boligejere
Men Bolighed kan meget mere end at vise dig alt om din egen og andres bolig. Bolighed er nemlig også et socialt medie, der giver dig mulighed for at supplere dit eget BoligCV med egne billeder og beskrivelser af din bolig og dit nabolag. Samtidig kan du og de andre brugere tage direkte kontakt om aktiviteter i nabolaget eller med tilbud om køb. På længere håber de fire banker bag Bolighed.dk (Sydbank, Spar Nord, Nykredit Bank og Arbejdernes Landsbank), at Bolighed bliver en slags LinkedIn eller Facebook for alle landets boligejere.

Hvem står bag?
Bolighed-konceptet er oprindeligt udviklet af en gruppe iværksættere med stort branchekendskab, men uden direkte forbindelse til de etablerede aktører i sektoren. For nogle måneder siden besluttede fire banker at købe sig ind i projektet og investere i at færdigudvikle det til lancering og videreudvikling herefter.

Hvad har det med Uffesblog.dk at gøre?
I Publico har vi fået den sjove opgave at hjælpe Bolighed.dk godt fra start i danske medier. Og i den bestræbelse bruger vi alle tilgængelige kanaler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *