Om bloggen

Jeg hedder Uffe Lyngaae.

Til daglig er jeg direktør i PR-bureauet Publico, som jeg driver og udvikler sammen med 18 dygtige medarbejdere. Ved siden af prøver jeg at give mit ydmyge bidrag til at udvikle Public Relations Branchen, hvor Publico er medlem og jeg bestyrelsesmedlem.

Jeg er uddannet journalist Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2001) samt bachelor i statskundskab (1996). Senest har jeg suppleret med Aarhus Universitets bestyrelsesuddannelse for små og mellemstore virksomheder (2016). For at udvide mit netværk og få sparring fra kloge hoveder fra andre brancher er jeg medlem (og styregruppemedlem) i VL21, der er en Aarhus-baseret VL-gruppe.

Connect med mig på LinkedIn
Bliv min ven på Facebook
Følg mig på Twitter (jeg er knap så aktiv)

Privat lever jeg i en dejlig kernefamilie i Højbjerg ved Aarhus sammen med min kæreste Tea Trillingsgaard, der er lektor på Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet, og vores to drenge, Mads (2008) og Lau (2010).

Denne blog er min personlige legeplads, hvor jeg blogger om de temaer, der optager mig mest i mit professionelle liv: Kommunikation, medier, politik og forretning.

Tiden vil vise, hvad der kommer til at vægte mest, samt om det bliver seriøst, sjovt eller decideret pinligt.