Posts by Uffe Lyngaae

dk.linkedin.com/in/uffelyngaae/

Jeg lover aldrig mere at tale om millennials …

Morten Münster har gjort det igen. Skrevet en artikel, der sætter dagsordenen i mine SoMe-feeds og samtidig har gjort mig klogere. Denne gang handler det om, hvorfor det er meningsløst at tale om millennials som en gruppe, der adskiller sig markant fra os andre. Hvad jeg fx selv gjorde under et oplæg, jeg holdte i mandags … Doh!

Læs artiklen her:
https://mortenmunster.com/millennials-et-taabeligt-og-intetsigende-begreb/

Det er både sjovt og klogt. 🙂

Dronningen af internettet er klar med slidedeck 2019

Internettets ukronede dronning Mary Meeker er klar med sin årlige slidepakke om internettrends. Tør, datatung og med et design, der bevidst forbryder sig mod alle slidekunstens regler. Lige præcis, som de har været siden 1995. Bureaubiz har set nærmere på de mest interessante nyheder set fra et kommunikationsperspektiv.

Læs Bureaubiz’ artikel her:
https://bureaubiz.dk/klumme/dronningen-af-internettet-er-klar-med-aarets-slidedeck/

Purpose: Morten Münster nailer den igen

Jeg har længe været irriteret over diskursen om Purpose og Mening i arbejdslivet. Selvfølgelig skal det give mening at gå på arbejde, men for de fleste af os kommer det aldrig til at give mening på Simon Sinek eller Morten Albæk-måden. Snarere på gode-kolleger-sjove-opgaver-og-fri-til-tiden måden.

Jeg har i nogen haft lyst til at skrive et indlæg om, hvorfor Purpose-diskursen – eller i hvert fald ideen om, at enhver virksomhed skal have et samfundsmæssigt formål for at få medarbejderne til at møde ind – i min optik været forfejlet. Men jeg har ikke fået skrevet indlægget eller overhovedet tænkt tanken til ende. Det har Morten Münster nu gjort – langt mere velskrevet og gennemarbejdet, end jeg ville have fået gjort. Tak for det, Morten.

Læs Mortens veloplagte artikel her

Jeg er fx fan af hans “Silver Circle”. 🙂