Best practise-eksempel – i disciplinen afslagsbreve

Det afslagsbrev til fravalgte praktikanter, som jeg tidligere har publiceret her på bloggen, har givet en hel del opmærksomhed på LinkedIn – og nu også en artikel på Finans.dk.

Det er selvfølgelig altid dejligt med positiv opmærksomhed, men også lidt skræmmende med så meget positiv opmærksomhed for så lille en indsats. Jeg har vel brugt 30-45 minutter på at skrive et fælles afslagsbrev til 30 praktikansøgere. Det burde ikke være noget særsyn, men opmærksomheden og mange af de selvoplevede dårlige ansøgningsoplevelser, folk har delt, er da en indikator på, at mange virksomheder ikke har fattet, at der meget snart bliver kamp om de kloge hoveder og hænder. Mange af Publicos B2B-kunder har allerede problemer med at få de videnstunge medarbejdere (typisk ingeniører), de skal bruge. Af samme grund har vi planer om at synliggøre vores kompetencer og ydelser inden for rekrutteringskommunikation og employer branding.

Uffe-JP-3

Uffe-JP-1

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *