Babyen er levende!

I mandags var en stor dag i Publico!
Siden januar har mine kolleger arbejdet benhårdt på at udvikle et flerfagligt undervisningsmateriale om fertilitet målrettet de gymnasiale ungdomsuddannelser. Til Miljø- og Fødevareministeriet samt Sundheds- og Ældreministeriet, der står bag projektet, har vi blandt andet lavet analyse, udarbejdet strategi og koncept, afviklet workshop og produceret video, vidensark, pressemateriale og et hav af tekster.

I mandags gik websitet, der fungerer som en online materialebank, i luften. Vi er ret så stolte. Tjek det ud her.

I gymnasiet er graviditet typisk noget, de unge får undervisning i at undgå. Men i dag får danskerne generelt færre børn, end de ønsker sig. Blandt andet derfor ønskede Miljø- og Fødevareministeriet samt Sundheds- og Ældreministeriet at give gymnasieelever mulighed for at blive klogere på fertilitet gennem det flerfaglige undervisningsmateriale MaybeBaby, som Publico har udviklet.

MaybeBaby er et online undervisningsmateriale, der styrker elevernes viden om faktorer som alder, sexsygdomme, rygning, alkohol og hormonforstyrrende stoffer, som kan nedsætte fertiliteten. Gennem test, speeddrawing-film (se ovenfor), faglige vidensark, journalistiske case-artikler samt videoer med fertilitetseksperter og gymnasieelever kan underviseren skabe refleksion om de mange dilemmaer, der omgærder fertilitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *