Reception: Sæt kryds i kalenderen 10. juni

I anledning af at Publico er flyttet i nye lokaler, som efterhånden også er ved at være indrettet, og at det snart er både sommer og ferie, inviterer vi kunder, samarbejdspartnere, venner, familie og andet sødtfolk til reception fredag den 10. juni kl. 14-17 i Balticagade 7. Receptionen har både et fagligt program og et hygge-program.

Det faglige program er følgende:

  • Kl. 14.00-14.30: “Visionær byudvikling på Aarhus Ø” v. Rune Kilden*, byudvikler
  • Kl. 15.00-15.20: “Nichemedier rykker” v. Jens Hamborg Kofoed**, direktør for Vocast
  • Kl. 15.20-15.40: “Chefredaktørens syn på lokal-PR” v. Jan Schouby***, chefredaktør for Århus Stiftstidende

* Rune Kilden er en af de absolutte nøglepersoner i udviklingen af Aarhus Ø – fra containerhavn til ny bydel. Rune har bl.a. været involveret i Lighthouse og Isbjerget. Aktuelt er han særdeles involveret i både boligprojektet AArhus i Aarhus (se illustration nedenfor) og i erhvervsprojektet Pakhusene. Og så er han en visionær type, der elsker deleøkonomi og tror på god karma i forretningslivet.

Aarhus_Nat

** Jens Hamborg Kofoed er stifter af softwarevirksomheden Vocast, der leverer database-adgang til journalister og bloggere i Norden. Hovedpointen med hans oplæg er, at det betaler sig at gå efter nichemedier – frem for Børsen og Berlingske – i sin opsøgende presseindsats.

Udklip

*** Jan Schouby er chefredaktør for Århus Stiftstidende og Århus Onsdag. Jan har lovet at give sit besyv med om, hvad Århus Stiftstidende og Århus Onsdag lægger vægt på, når de modtager pressemeddelelser eller henvendelser fra virksomheders/organisationers pressemedarbejdere.

8218702-jan-s

Hygge-programmet er følgende:

  • Kl. 14.00-17.00: Fadøl, hvidvin, snacks, networking og live-jazz v. tidligere Publico-praktikant Morten Haugshøj (guitar) og Samara Bahrami (vokal).

12993492_10154029902270275_9080670012021866678_n (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *