Skal din profil stå skarpt efter sommerferien?

Sommerferien er ikke længere væk, end at du at skimte den i godt vejr. Kan du dufte pølserne på grillen? Før du fusionerer fuldstændigt med din liggestol og sætter al tankevirksomhed på halvt blus, vil vi gerne gøre dig (og dine fremtidige kunder eller arbejdsgivere) en tjeneste. Den vender jeg tilbage til.

Først skal du sætte øret i blyantspidseren og forstå, at selvom du går på sommerferie, spiller Ludo med børnene eller træner op til dit sjette maraton, er din LinkedIn-profil altid i gang. A-l-t-i-d. Den popper frisk op, når samarbejdspartnere googler dit navn, den sladrer til mulige kunder om dine bedrifter (eller mangel på samme), og så giver den kommende arbejdsgivere og kolleger det berømte førstehåndsindtryk af dig.

Rykker du lidt i stolen?

Du er ikke alene. LinkedIn er manges blæksorte samvittighed, og selvom vi ved, at vi burde opdatere vores profil, så den rammer vores relationer lige i krydderen og giver dem lyst til at købe vores produkter, ansætte os eller i det mindste invitere os på en kop kaffe, ryger det nederst på dosmersedlen.

Her kommer vores sommertilbud ind i billedet igen. Mens du sipper mojitoer og griller pølser i din sommerferie, vil vi (Publico Kommunikation) nemlig bruge tiden lige før og efter vores ferie på at give din LinkedIn-profil en minutiøs overhaling, så du kan vinke farvel til den dårlige samvittighed og stå knivskarpt online. Ligesom du jo allerede gør det på stranden.

Benytter du dig af vores sommertilbud, kan du for 3.995 kr. få en profil, der:

  • styrker dit personlige brand. Firetyve-syv, året rundt.
  • er udadvendt med fokus på de relationer, du gerne vil i kontakt med. Er det potentielle kunder? Nye samarbejdspartnere? Eller måske en ny chef? Den optimerede LinkedIn-profil vil gøre et stort stykke opsøgende arbejde for dig.
  • er gennemarbejdet fra A-Å, så du trumfer LinkedIns søgemaskine-algoritmer.

Det eneste, du skal gøre, før du stempler ud og går på sommerferie, er at deltage i et kort telefoninterview om dine ønsker og målsætninger for LinkedIn. Så fikser vi din profil – enten ved at logge på som dig og foretage ændringerne – eller ved at levere en så konkret to-do-liste, at du selv kan implementere vores ændringsforslag på 30-60 minutter.

Skriv til mig, hvis du er klar til at bestille et profil-boost

I tvivl?
Så kan du begynde med at tage vores (gratis) e-mail-kursus og få inspiration til at gøre arbejdet selv. Men så skal du jo netop gøre arbejdet selv. Og det får du jo ikke gjort i sommerferien. 🙂

Udklip

P.S. Hvis du rigtig vil glitre på LinkedIn, lægger vi gerne en strategisk plan for din online-tilstedeværelse. Vi tilbyder blandt andet hjælp til content, der beriger dit netværk og på sigt positionerer dig som ekspert på dit felt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.