5 video-tips til at komme i gang med marketing automation

 1. Konverter til kunder med en velkomst-serie
  Hvis du laver nyhedsbreve og endnu ikke har aktiveret en velkomst-serie, der udnytter den interesse, dine abonnenter har, når de signer up, så kan du godt komme i gang.

  2. Beløn dine VIP-kunder (eller -leads)
  Når dine kunder har købt for et vist beløb, eller dine leads har udvist en særlig interesse (målt på deres online-adfærd på dit site), kan det godt betale sig at sætte dem på en særlig mailing-liste med eksklusive tilbud.

  3. Hold dine kunder/leads varme med databaserede remindere
  Ved at udnytte den viden du har om dine kunder/leads, kan du sende særligt relevante mails, der fx kan booste mersalg/opsalg.

  4. Ønsk dine leads/kunder tillykke med fødselsdagen
  Det er lidt cheasy, I know, men hvis du har opsnappet dine kunders/leads’ fødselsdag, kan du lige så godt udnytte den viden til at sende et særligt (automatiseret) fødselsdagstilbud.

  5. Gen-aktiver frafaldne kunder
  Det er cirka fem gange så dyrt at skaffe en ny kunde, som det er at (gen)sælge til en eksisterende/tidligere, inaktiv, kunde. Just sayin’.

  Opsamling: Ovenstående video-tips om marketing automation er leveret af Campaign Monitor, der leverer markedets bedste (min vurdering) stand-alone e-mail marketing-værktøj. Hvis du allerede er bruger af Campaign Monitor, skal du sådan set bare trykke på “Automation”-tab’en for at komme i gang. Hvis du endnu ikke er med i klubben af glade CM-brugere, kan vi hos Publico hurtigt hjælpe dig i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *