Henrik Dahls e-bog om valgkamp på sociale medier

Henrik Dahl nåede lige nøjagtig at sætte sidste punktum i e-bogen “En wanna-be-politikers personlige guide til valgkamp på sociale medier”, før valget blev udskrevet, og han derfor fratrådte som kommunikationsrådgiver i Publico Kommunikation for at hellige sig valgkampen.

Dit held er så, at du kan hente en dugfrisk og højaktuel e-bog, der giver et unikt og personligt indblik i, hvordan man kan arbejde med sociale medier i egenskab af folketingskandidat. Den er 24 sider, letlæst og god inspiration, uanset om du stiller op til et poltisk embede, eller du blot ønsker at fremme din virksomheds interesser via sociale medier.

Hent e-bogen her

NB: DER ER FORTSAT LEDIGE PLADSER PÅ PUBLICOS SEMINAR MED HENRIK DAHL OM VALGKAMP PÅ SOCIALE MEDIER. DET ER PÅ ONSDAG, PÅ GODSBANEN I AARHUS.

HD-forside

Ledige sæder til valgkamp-seminar med Henrik Dahl

_S8A9258

Vi har haft held med timingen af Publico Kommunikations IWDK-seminar med Henrik Dahl på onsdag. Temaet er valgkamp på sociale medier, og valget er som bekendt blevet udskrevet i dag.

Så hvis du interesserer dig for politik og/eller strategisk kommunikation via sociale medier, burde du måske booke dig et af de ledige sæder ved at skrive til pia@publico.dk eller tilmelde dig via Internet Week Denmarks site.

Læs mere om seminaret.

Baggrund om IWDK
Tid og sted: 
Internet Week Denmark (IWDK) finder sted i og omkring Aarhus i uge 23 – 1.-5. juni.
Hvad: IWDK er en festival, der fejrer Danmarks position som et af verdens mest digitale og innovative lande.
Hvem: Alle kan deltage; professionelle såvel som studerende og andre amatører.
Hvorfor: Du kan vælge mellem 91 forskellige events, hvoraf Publicos seminar med Henrik Dahl blot er et enkelt.

PS: Publico er PR-partner for IWDK på pro bono-basis. Så du kan roligt regne med at møde IWDK i medierne. Ses vi?