Nomineret til årets blog(!)

Blogprisen 2016 fra Aros Business Academy har nomineret ”Uffes Blog” til Årets Bedste Blog inden for kategorien ”Markedsføring”. Tak for skulderklappet, siger jeg bare.

Læserne afgør, hvem der vinder
Det er alle de danske bloglæsere, der afgør, hvem der vinder. Så hvis du kan lide, hvad du læser her på bloggen, kan du stemme her: https://arosbusinessacademy.dk/blogprisen-2016-markedsfoering

Afstemningen slutter 1. november 2016

Udklip1a

Sandheden om nyhedsbreve

Vi har spurgt vores 500 venner i Publico-panelet om deres erfaring med, holdning til og udbytte af at arbejde med nyhedsbreve som kommunikationskanal. Det er der kommet en masse spændende svar ud af, som vi har samlet i en lækker rapport.

Vær så artig at hoppe direkte over i rapporten: https://publico.atavist.com/panelrapport-om-nyhedsbreve

Selv tak.

I rapporten kan du bl.a. få inspiration til, hvornår på dagen du skal udsende nyhedsbreve (hint: før fanden får sko på).
Udklip

Du kan også få et indtryk af, om nyhedsbrevet er en effektiv marketing-kanal med solid ROI (hint: det er det).
Udklip

Hvis du er usikker på, om din åbningsrate er høj, kan du sammenlige den med Publico-panelets (ambitiøse) holdning til, hvad åbningsrater bør være for henholdsvis B2B og B2C.

Udklip

I praksis er panelisternes åbningsrater dog lidt mere menneskelige end deres forventninger, selvom der bestemt er mange med særdeles flotte tal.
Udklip
Du kan også sammenligne din klikrate med panelets (ligeledes ambitiøse) forventning for B2C og B2B (hint: mindre kan også gøre det).

Udklip

I rapporten kan du blandt meget andet også blive klogere på panelets erfaringer med permission-indsamling. Hvis det er et emne, som interesserer dig (hint: det bør det gøre), så kan du også finde inspiration i Publicos guide til at indsamle permissions på Facebook via Lead Ads.

Bonusinfo 1: Vidste du, at du ofte kan høste en god portion ekstra åbnere, hvis du genudsender dit nyhedsbrev til de, der ikke har åbnet første gang?
NB: Kun 16 pct. af vores panelister gør dette.

Bonusinfo 2: Hvis du er typen, der godt kan lide høje åbningsrater (og hvem er egentlig ikke det?), så skal du bare se, hvad der sker med statistikken, hvis du arbejder med automatiserede e-mail flows. Automatiserede flows er en forudproduceret serie af emails, der ofte fokuserer mere snævert på et enkelt emne – som for eksempel PublicosLinkedIn-flinkeskole.
NB: 41 pct. af panelisterne gør ikke brug af automatiserede flows.

God arbejdslyst med dine nyhedsbreve!

Skriv gerne til mig, hvis du har brug for sparring til at komme videre.