Kevin Spacey og content marketing

Hvad er det lige, Kevin Spacey har at gøre med content marketing? Og hvordan filan fik Content Marketing Institute ham overtalt til at komme til Cleveland og være keynote speaker ved Content Marketing World 2014 ?

Sådan tænkte jeg, før jeg selv rejste til Cleveland og bl.a. havde fornøjelsen af at opleve superstjernen levere en punchline-packed keynote på sidstedagen ved Content Marketing World. Det viste sig, at der er en række fællestræk mellem Hollywood-storytelling og content marketing, og at det var Joe Pulizzi, “The Godfather of content marketing”, og hans overtalelsesevner, at Kevin Spacey kom til Cleveland.

Du kan få en fornemmelse af Kevin Spaceys indlæg i ovenstående sammenklip. Problemet med sådan en performance er, at mine og de øvrige deltageres forventninger til 2015-udgaven af Content Marketing World er tårnhøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.