Glædelig jul fra Publico

I Publico har vi haft et sjovt, travlt, vækstpræget, komfortzone-udfordrende og fertilt 2015.

Vi har fået tre nye kolleger (Kristian, Esben og Jacob) og mange nye kunder – både offentlige og private. Vi har vundet to offentlige udbud om henholdsvis fertilitet og brændeovne for næsen af en række dygtige konkurrenter. Sideløbende har vi undfanget to babyer, som Lise og Jane pønser på at bringe til verden i december og februar.

Vi har holdt 12 seminarer for cirka 300 personer – først og fremmest om content marketing. 575 søde kommunikationsmennesker har vist os den tillid at tilmelde sigvores Publico-panel. Vi har præsteret vores hidtil bedste årsregnskab og – med afsæt i det – formuleret en vækststrategi, ifølge hvilken vi skal være 20 medarbejdere i 2020. Endelig har vi besøgt Cleveland og Dubai og fået en kunde i Estland.

Noget af det bedste ved Publicos 2015 er, at vi har haft et udviklende arbejdsår, hvor vi har nået vores hardcore-vækstmål uden ret mange aftentimer. Lige om hjørnet venter 12 dages salig julefred, hvor vi kan lade op til et action-packed 2016 med nye historier om projekter, programmer, politikker, strategier, holdninger, følelser og produkter. Samt en lille flytning fra baghuset i Mejlgade til vores nye domicil på Aarhus Havn, hvor du naturligvis bliver inviteret til en flamboyant reception fredag den 10. juni. Mere herom senere.

Du og dine ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.