E-mail marketing guldkorn fra markedets bedste værktøj

Mit favorit-værktøj til e-mail marketing, Campaign Monitor, indtager massive mængder af egen medicin (content marketing). Denne uges nyhedsbreve alene indeholder en række guldkorn, som jeg helt sikkert kommer til at vende tilbage til og dykke ned i. Derfor denne huskeliste.

E-mail liste building in the new era of e-mail marketing
Grundlaget for at få succes med e-mail er naturligvis en kvalitetsliste med varme leads. En liste med leads, der modtager personaliseret, automatiseret og engagerende indhold. Det har Campaign Monitor skrevet en glimrende guide om – baseret på en survey blandt 250 e-mail-proffer.

Udklip

How to use video in e-mail
Når du skal integrere video i din e-mail marketing, og det skal du, er der en række do’s and don’t’s, der er værd at notere sig. Derfor har Campaign Monitor også lavet en guide til, hvordan du kan bruge video i din e-mail.

Udklip

5 things to know when creating an automated email series
Hvis du er en erfaren e-mail marketingtype, så ved du, at automatiserede e-mail-serier (også kaldet auto-responders) rummer et stort potentiale. Det gælder både ift. SEO, konvertering, rækkevidde og mange andre online-parametre. Hvis du er i tvivl, bør du i øvrigt læse Morten Münsters blog-indlæg om, hvordan Bro Kommunikation tjente 1,7 mio. kr. ved hjælp af én e-mail-serie. Anyway, Campaign Monitor har naturligvis også skrevet en listicle med “5 things to know when creating an automated email series“.

Udklip

10 ting, du (sikkert) ikke ved om Campaign Monitor
Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for Campaign Monitors fortræffeligheder, kan du blive lidt klogere ved at læse deres artikel om (oversete) 10 ting, man kan med systemet. Det handler bl.a. om:

  • Mobiloptimering med responsive templates
  • Personalisering med dynamisk content
  • A/B-test
  • Synkronisering med 250 forskellige systemer

Udklip

Hvis du har fået lyst til at være med i loopet hos Campaign Monitor, så du slipper for at have mig som kurator, kan du hoppe ind på deres resources-side, signe up til nyhedsbreve via formularen i bunden af deres side eller simpelthen prøve værktøjet af for free.

PS: Jeg har absolut ingen kommercielle interesser i Campaign Monitor. Jeg er blot en glad bruger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *