ERFA-netværk med fokus på content & inbound

I Publico er vi ved at etablere et eksklusivt ERFA-netværk for marketing- og kommunikationstyper med interesse for og erfaring med content & inbound marketing.

Hvis ovenstående er sort snak for dig, er du ikke i målgruppen. 🙂
Hvis du derimod arbejder aktivt med content marketing – måske endda mere systematiseret = inbound – og har lyst til at få ny inspiration, dele ud af dine erfaringer, sparre med ligesindede og udbygge dit netværk, så kunne Publicos ERFA-netværk godt være noget for dig.

NB: Det er faktisk et krav for at kunne deltage, at du har egne erfaringer at trække på, og at du p.t. sidder i en virksomhed, hvor du arbejder med content og/eller inbound marketing. Alle skal både kunne bidrage og drage nytte af de andres erfaringer. 

Netværket er endnu ikke 100 pct. færdig-konceptualiseret. De foreløbige tanker er følgende:

  • Ca. 25 deltagere – formentlig med base i det jyske
  • Kvartalsvise møder a 3 timer – i første omgang hos Publico (Aarhus), på sigt måske skiftevis hos medlemmer i eller omkring Aarhus
  • Mix mellem ekstern indbyrdes sparring og erfaringsudveksling, ekstern (evt. også intern) oplægsholder og fælles opsamling på oplæg
  • Lukket gruppe på LinkedIn, hvor vi deler slides, artikler og erfaringer
  • Publico inviterer, koordinerer og faciliterer netværket

Hvad får Publico ud af det?
Det er jo nærliggende at tænke, at vi blot etablerer ERFA-netværket for at kunne salgspitche skamløst på deltagerne. Men det er IKKE formålet. Det er rigelig værdifuldt for os at tappe ind i en gruppe marketing-praktikeres “pains” og “gains” i arbejdet med content & inbound marketing. Det er guld værd for os i en periode, hvor vi selv arbejder med content, inbound og Hubspot m.m.

Skriv til mig, hvis du er interesseret i at være med

unspecified

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.