Er du Publicos nye PPC- og SEO-konsulent?

Er Google Ads din turf, og drømmer du i kunderejser? Får du usexede nicheprodukter til at toppe Googles SERP? (Bare stop her, hvis du slog det op). Og kan du oversætte PPC, SEM og andre frække forkortelser, så vores kunder forstår? Så hører du måske til hos Publico som vores nye PPC- og SEO-konsulent.

I vores verden er distribution lige så vigtigt som content. Vi har travlt i det digitale team, som tager sig af distribution på SoMe, i Google og via marketing automation-systemer. Derfor søger vi nu en digital konsulent med speciale i SEO og PPC. En konsulent, der ikke blot forstår værktøjerne, men som også har forretningsforståelsen og øje for den kontekst, kanalerne skal bruges i.

I Publico arbejder vi overvejende med videnstunge B2B-virksomheder og offentlige organisationer. Derfor er det væsentligt, at du kan analysere en kompleks virksomheds marked og målgrupper og komme med en klar anbefaling til en velbegrundet PPC- og SEO-strategi.

Du fungerer naturligt i rollen som konsulent, når kunden skal rådgives i hverdagen, eller når der er behov for en facilitator på en workshop om distribution.

Hos os får du:

  • 26 søde, dygtige kolleger
  • Et dedikeret, digitalt team (3 m/k’er plus dig) at sparre med
  • Et bureau med medvind i markedet
  • En arbejdsplads med høj arbejdsglæde (4,2 i snit (1-5 skala))
  • Et familievenligt job, ugentlig hjemmearbejdsdag og årlig udlandstur
  • Masser af fede, sociale arrangementer (tænk fx NorthSide, stand-up, Publico-dinners og MASH).

Her er din legeplads

Vi kommer fra content marketing, og derfor bifalder vi, at Google i dag belønner relevans, kontekst og godt indhold mere end keyword stuffing og links købt på sortbørsen. Det gør du selvfølgelig også. Som vores PPC-specialist forstår du derfor Google Ads-metodernes placering i kunderejsen og det samlede kanalmix, og du fokuserer på de mest relevante metrics, når du skal vise en kampagnes effekt.

Dit primære fokus vil være Google-annoncering og SEO for vores kunder og for os selv. Du vil også ofte være go-to-guy/-girl for kolleger, som har brug for din ekspertise til pitches og workshops med kunder. Du kan – eller har i hvert fald lysten til – at drive kunder selv.

Hvem er du?

  • Du har 3-5 års erfaring – rigtig, rigtig gerne fra bureau
  • Du er en haj til håndværket og kender alle muligheder – både i Google Ads og inden for SEO
  • Du ved, at annoncering og god ranking ikke lykkes uden at tænke værktøjet ind en større kontekst
  • Du fokuserer på resultater og elsker at levere letforståelige kunde-rapporter, der dokumenterer effekt
  • Du har diverse Google-certificeringer på CV’et
  • Du er udadvendt og trives med at dele din viden – både internt og til vores kunder
  • Hvis du tilmed mestrer flere kanaler– paid såvel som marketing automation (fx HubSpot) – knuselsker vi dig allerede.

Kan du se dig selv hos os?

Hvis ja, så send CV og ansøgning til hejsa@publico.dk med emnelinjen “SEO- og PPC-konsulent”. Du er også velkommen til at ringe til Casper på 86 19 72 15, hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Start-dato: Senest 1. april. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.